Den tyndslidte tolerance….

Kender du typen som kun taler om én ting – og præcis dét emne hele tiden? Som KUN fokuserer på ét emne, uanset om det er på Facebook eller andre sociale medier? Det er, for at sige det mildt, enerverende!

Før nogen misforstår, så lad mig sige det straks: jeg elsker en god diskussion, og jeg er vild med at få udfordret mine holdninger til tingene. Men nogle gange får man altså bare lyst til at svare “Så hold dog bøtte!” 🙂

Årsagen til nogle gentager deres argumenter igen og igen er, at de selv godt er klar over argumenterne er tyndslidte. Så tror de, at hvis de gentager løgnen tit nok, så vil flere bide på.

De har blot glemt en vigtig ting i forhold til os mennesker, og det er, at man bare engang imellem får nok. Så kan man være nok så tolerant af natur, men pludselig er grænsen bare nået.


Derfor: fortvivl ikke hvis du oplever, at du får brug for at koble af. Det er såre naturligt, at man til sidst frasorterer nogle ting – enten i sit newsfeed, eller bare spoler forbi, når der er for meget af den samme suppe på menuen… 🙂

God weekend til alle. 🙂

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.