Hvad vi søger, og hvad vi finder…

Jeg morer mig engang imellem når jeg er på Facebook. Der er nemlig nogle som taler om, at de ikke kan finde lykken. Drømmen om det varige forhold plager en del mennesker.

Jeg siger meget ofte til de folk, at grunden til de ikke finder det de søger, er, at de søger de forkerte steder. De har dannet sig et billede for deres indre øje, som ikke matcher det sted hvor det de søger, ville søge.

Hvordan kan jeg så vide det – og så skråsikkert?

Fordi hvis det fandtes dér hvor de søgte, havde de jo allerede fundet det… 🙂

Såre elementært!

Alligevel er det knap så logisk, for jeg forstår godt hvorfor det kan være svært at finde det man søger. Man skal ikke lade sig nøje – nogensinde.

Dog må vi samtidig konstatere, at folk er rigtig dygtige til, at sætte krav op i skemaer. De krav de ikke arbejder nær så meget med, er kravene til sig selv.

Mennesker er som magneter. Vi tiltrækker det vi selv opfører os som. Så vær opmærksom på, at søgningen efter en partner også vil inkludere, at personen vil kigge på dine sociale profiler.

Hvad signalerer dine profiler? Desparation eller god stil? Humor eller kedsomhed…

Dette er et emne, der interesserer mig meget, og som jeg vil vende tilbage til. Hvis du allerede vil vide endnu mere, så vil jeg anbefale dig at læse min e-bog Kend din kæreste, for dér vil du lynhurtigt finde opskriften på hvad der skal til for at skabe det helt rigtige forhold.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.