Hvad vi søger, og hvad vi finder…

Jeg morer mig engang imellem når jeg er på Facebook. Der er nemlig nogle som taler om, at de ikke kan finde lykken. Drømmen om det varige forhold plager en del mennesker.

Jeg siger meget ofte til de folk, at grunden til de ikke finder det de søger, er, at de søger de forkerte steder. De har dannet sig et billede for deres indre øje, som ikke matcher det sted hvor det de søger, ville søge.

Hvordan kan jeg så vide det – og så skråsikkert?

Fordi hvis det fandtes dér hvor de søgte, havde de jo allerede fundet det… 🙂

Såre elementært!

Alligevel er det knap så logisk, for jeg forstår godt hvorfor det kan være svært at finde det man søger. Man skal ikke lade sig nøje – nogensinde.

Dog må vi samtidig konstatere, at folk er rigtig dygtige til, at sætte krav op i skemaer. De krav de ikke arbejder nær så meget med, er kravene til sig selv.

Mennesker er som magneter. Vi tiltrækker det vi selv opfører os som. Så vær opmærksom på, at søgningen efter en partner også vil inkludere, at personen vil kigge på dine sociale profiler.

Hvad signalerer dine profiler? Desparation eller god stil? Humor eller kedsomhed…

Dette er et emne, der interesserer mig meget, og som jeg vil vende tilbage til. Hvis du allerede vil vide endnu mere, så vil jeg anbefale dig at læse min e-bog Kend din kæreste, for dér vil du lynhurtigt finde opskriften på hvad der skal til for at skabe det helt rigtige forhold.

About the author

Kontorfunktionær, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 17-20, som bor sammen med deres mor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.