I dag 30 år siden vi flyttede til Roskilde

I dag er det præcis 30 år siden vi flyttede til Roskilde med vores forældre. 20. august er samtidig den dato hvor min barndomskammerat, Casper, fylder 41. Han er altså fire måneder yngre end jeg selv. Og stort tillykke til Casper naturligvis. 🙂

20. august 1984.

Når man ser tallet føles det som om det skete for en evighed siden. Jeg prøvede at flytte tilbage til Frederiksberg i 90’erne mens jeg gik på CBS inde på Dalgas Have, men alt havde forandret sig på under et årti – og jeg har aldrig siden søgt ind mod København, i hvert fald rent boligmæssigt… 🙂

Tal er nogle sære størrelser. De er alle relative. Når man selv er 10 føles 40 som en evighed, mens 10 føles som ingenting når man selv er 50 – ret sjovt, faktisk.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.