Tiggeri på sociale medier

Kontanthjælpsreformen HAR haft konsekvenser for mange. En del må ofre ganske væsentlige dele af husstandens indkomst efter den gensidige forsørgerpligt. Nu hvor nyheden kom frem, at nogle er begyndt at tigge på sociale medier som Facebook, så viser det sig, at folk kommer med endog meget skarpe ytringer.

Ytringer de sikkert ikke ville formulere på samme måde hvis de stod i samme lokale som personerne de omtaler.

Det er blevet lidt for nemt at komme med skarpe udtalelser på sociale medier, men vær opmærksom på, at såvel injurielovgivning som andre love OGSÅ gælder på internettet. Når du viser en dårlig tone i en sammenhæng kan det ganske vel være til din egen ulempe senere i livet når du selv skal ud og søge et andet job.

Der findes nemlig indtil flere kilder til information om dine ytringer, hvilket du kan læse mere om i artiklen CV Gadget – Tjek hvad en kommende arbejdsgiver finder

Så at nogle vælger at skabe dårlig karma ved en negativ tone er deres helt eget valg. Jeg synes dog det kunne være meget rart hvis flere begyndte at leve efter princippet om, at hvis man ikke har noget pænt at sige, kunne man vælge at tie.

God dag til alle. 🙂

About the author

Kontorfunktionær, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 17-20, som bor sammen med deres mor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.