Oprydning efter en god weekend

Det var smadderhyggeligt at have besøg af guldklumperne i denne weekend. Mange sjove sætninger blev udvekslet til større eller mindre overraskelse for mig som far.

Min ældste søn vil f.eks. i dag holde sin første tale for at komme i elevrådet. Der er fire kandidater, og jeg gav ham et par råd om at vinkle sin tale, og mærke efter hvordan mavefornemmelsen var. Han VIL det her, og så skal han endelig gå efter guldet.

Så får vi se om han mandag eftermiddag kan skrive en sms og sige: “Jeg fik pladsen”… 🙂

Det er altid spændende med den slags, for børnene skal ikke gøre det for forældres skyld, men helt klart for deres egen. De kan hente mange erfaringer, som kan være til gavn senere i livet i andre forbindelser.

Jeg var også en del af elevrådet på EFG, det der kaldes HG nu til dags. Jeg mistede dog ret hurtigt interessen da vi dengang havde en meget stivnakket forstander, Volmer Svenstrup, omend jeg mener jeg også tog førsteåret af HHX – mest for at få adgang til opgaven som dørmand på flere af festerne på Roskilde Handelsskole. 🙂

Anyway, Patrick er en stærk gut, og det er dejligt at se han begynder at træffe sine egne valg om hvad han gider, og hvad han ikke gider. Helt ligesom han kommenterede en tv-udsendelse på spændende vis. De tre børn udvikler sig på hver deres måde. Dét gør mig stolt på deres vegne.

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.