Transparent træbeskyttelse i flere farver?

Når jeg hører reklamen for transparent træbeskyttelse i flere farver på radioen, kan jeg ikke helt lade være med at grine.

Hold da helt fest noget gejl… 🙂

Det er sjældent træbeskyttelse virker dækkende som ‘almindelig’ maling – faktisk kan det ligefrem blive en udfordring at skifte fra grøn eller sort til f.eks. svenskrød (min egen favorit). Men jeg er så også kun en lægmand på området, der godt kan undre mig over den slags reklamer.

God weekend til alle. 🙂

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.