Dejlig sommerferie

Først og fremmest har det været to dejlige ugers sommerferie. Her i eftermiddags sluttede ni dejlige dage i selskab med hende den lækre, og det var absolut dejligt.

Varmen har været fantastisk, også selvom jeg har mærket effekten af ikke at huske solcreme. Det må læres. Jeg har hidtil været gode venner med solen, men denne gang har den været særligt skarp… 🙂

Hvad med dig og din sommerferie? Jeg håber da du, kære læser, også kan se frem til lidt afslapning og få opladet dine batterier. Jeg synes i hvert fald det er særdeles positivt at få sat tingene på plads i sit helt eget tempo, og at kunne nyde at gøre lige præcis hvad der passede én hele ferien.

God uge til alle. 🙂

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.