Vigtige undersøgelser i dag…

Så er det i dag, at der foregår neurologiske undersøgelser på feriens første fridag. Det bliver ganske spændende at høre hvad der evt. er galt. Om det kan klares medicinsk, eller der er andre ting jeg skal være særligt opmærksom på.

I går var det superhyggeligt at fejre min svoger der rundede de 36, og det er altid sjovt at gense familien nede i udkanten af Verup.

Dagen vil senere byde på opdatering af farens maskiner, og i den forbindelse kan jeg igen konstatere, at det er rart at kunne tage tingene i et stille og roligt tempo. Så håber vi bare, ligesom Nettos reklamer på Radio Nova, at vejrguderne er med os på ferien.

Rigtig god uge til alle bloggens læsere. 🙂

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.