Nyhedsbreve der ikke er nyhedsbreve…

Du kender sikkert godt situationen hvor man letsindigt får klikket på en mail, og finder ud af, at det er skrevet af en studerende eller en anden med temmelig ringe talent for at fortælle en historie. Selv de tilfælde hvor det ikke er automatisk oversættelse, så er det stadig tragisk, at se den slags forsøg på at skaffe klik på et tosset budskab.

Nej, jeg har ikke brug for at få barberet ben, og nej, jeg har ikke Paypal på denne konto – for slet ikke at tale om Viagra og andre spændende ting…. 🙂

For at gøre en lang historie kort, må der være folk der klikker på disse links, for ellers gad firmaerne vel ikke hyre folk til at skrive den slags, vel?

Endnu værre, er faktisk også, at det i flere tilfælde er en overtrædelse af de betingelser der gælder for nogle af leverandørerne af reklamerne, fordi man ikke må bruge spam til deres kampagner. Men det vil tage en evighed at pille hver eneste ud, og derfor er det nemmeste at slette.

Også selvom jeg helt principielt mener, at vi – der også bruger nettet seriøst – bør hjælpe med at rense op. Men Sisyfos-arbejde er knap så sjovt. Især når det er ulønnet.

Så spammen overlever lidt endnu. Sikke et rod!

Comments are closed.