Stort tillykke til Mette med de 19

Mette og hendes forlovede Alex. Fotoet er taget hos Alex' mormor og morfar i den flotte have
Mette og hendes forlovede Alex. Fotoet er taget hos Alex’ mormor og morfar i den flotte have
Der skal herfra lyde et kæmpe tillykke til min ældste niece, Mette, som i dag fylder 19.

Da jeg skulle finde et billede til dette indlæg, faldt jeg over et andet billede, faktisk to. Det første vil jeg naturligvis ikke dele her, for det er kun venner på Facebook, der kan se det, men det andet er faktisk ret morsomt, for det viser hvor store industrimaskiner til at tørre tøj rent faktisk er.

Jeg ville aldrig kunne komme ind i sådan en maskine, og jeg tør ikke gøre forsøget, for jeg kommer garanteret ikke ud igen uden hjælp hvis det endelig lykkedes.

Mette hygger sig i tørretumbleren... :-)
Mette hygger sig i tørretumbleren… 🙂

Rigtig god dag, Mette, stort tillykke, og håber du får en virkelig god dag. 🙂

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.