Stort tillykke til Linea med de 14

Linea Liv Blunck bliver 14 i dagMin yngste niece, Linea, fylder 14 i dag, og derfor skal der lyde et stort tillykke til hende her på bloggen.

Da jeg skulle lave lidt research for at skrive denne artikel, fandt jeg faktisk ud af min niece havde taget r*ven på mig, for hun har faktisk allerede en bageblog ovre på Blogger/Blogspot. Så nu er det både Linea og Lasse der går i blogningens fodspor.

Lasse driver, som bekendt, bloggen Shiller X Gaming, og et af de seneste indlæg handler om sikkerheden på Snapchat.

Kreative unge mennesker, og jeg håber virkelig du får en god dag, Linea. De varmeste ønsker herfra. 🙂

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.