Flotte fotos

Duer med Eiffeltårnet og Versailles-slottet i baggrundenDet er faktisk ret morsomt at se hvad man engang imellem møder på Facebook. F.eks. dette billede taget i Paris med to duer hvor Eiffeltårnet og Versailles-slottet med de flotte haver er i baggrunden.

Eminent fotovinkel. 🙂

Har du nogen fotos, du også bare synes er geniale? Link til dem i en kommentar, og del med læserne her på bloggen…

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.