Kend din kæreste – e-bogen alle bør læse

Jeg så her i weekenden et spørgsmål til en sexologs brevkasse, hvor vedkommende skrev om, at han tænkte på andre mens de dyrkede sex. Det er bare dårlig stil!

Jeg skrev en kommentar med ordene:

Mikkel for pokker! Nok har du lært i skolen, at ‘ærlighed varer længst’, men det gælder ikke alle områder. Din kone fortæller dig jo heller ikke din pik er for kort (eller for lang), vel?
Det er da ikke for smart, når du har en kone som vil dig, at du så tænker på andre.
Det er den slags situationer hvor redningen er svær, og hvor hævnen kunne være grum hvis din kone først bliver rigtigt sur. Jeg ville supplere Joans gode svar med anbefalingen af en god æske chokolade hvor du forklarer din kone, at det er hende du vil være sammen med. Jo før du får det gjort, jo bedre. For hos kvinder kunne tanken godt udvikle sig til: ”Hvis han tænker på en anden, så forlader han mig måske, og så kan jeg lige så godt….” Dén tanke vil du nødig tænke til ende, vel?

Det er så vigtigt at holde flammen i gang i ens forhold, og egentlig tænkte jeg også, at denne Mikkel godt kunne have brug for at læse den e-bog jeg skrev, nemlig Kend din kæreste. Læs de første kapitler før du beslutter dig. Der er meget vi alle kan lære af hinanden, og jeg har fået mange positive tilbagemeldinger på e-bogen fra dem som har læst den.

Du ønskes en rigtig god uge.

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.