Konkurrencer uden vindere

Jeg morer mig lidt når jeg ser folk dele konkurrencer uden vindere på Facebook. Naiviteten vil ingen ende tage…

Faktisk ER det ulovligt, men hver gang en gruppe eller virksomhed bliver undersøgt, lukker de ned, eller omformulerer. Så hvis folk rent faktisk LÆSTE det med småt, kunne de hurtigt genkende dette fusk.

Så ville fidusen ligesom forsvinde, ikke sandt? 🙂

Derfor: tjek de ting du deler. Det er din troværdighed der er på spil når du deler ting, og du kan især på Facebook p*sse folk lidt af, hvis du deler en masse bras.

God bededagsferie til alle. 🙂

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.