Patenter og EU-parlamentsvalg

Det er ganske morsomt at følge debatterne p.t. Alt handler om Dankort-sagen. Folk er, helt forståeligt, ganske forargede. Men det er ret sjovt, at se hvor lidt vi hører om EU-parlamentskandidaternes politik lige nu. De BURDE brænde for deres kandidatur.

En unik chance for at få ARGUMENTER frem i lyset, og alligevel så sover debatterne. Et enkelt kny i ny og næ på Twitter, men ellers absolut intet…

EU-parlamentsvalget vil nok ende som en kæmpe protest – det præcis modsatte af det regeringen ønsker, og måske især har brug for. Folk er nemlig både skuffede og vrede.

Alle kender efterhånden en (eller flere) som er blevet ramt af den nyeste kontanthjælpsreform, og beskæftigelsesinitiativerne kradser kun overfladen.

I dét lys får partier som Dansk Folkeparti og Liberal Alliance på den ene side og Enhedslisten en gylden chance for gode valg. Et valg som kun vil være en forsmag på det valg vi senest får den 14. september 2015, og som jeg gætter på kommer tirsdag den 17. februar 2015.

Vi får at se om jeg får ret.

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.