Første maj – arbejdernes kampdag

Så kom arbejdernes kampdag, første maj, igen. God fornøjelse til dem som skal ud og fejre dagen. Vi kontormus tager lige en dag på kontoret. 🙂

Det er altid opmuntrende, at folk benytter den grundlovssikrede ret til at forsamle sig. Det er jo blevet en tradition, som vi siger. En mulighed for at dele argumenterne – selv dem vi ikke nødvendigvis er enige i.

I dét lys bliver det spændende at se hvordan den lovede demonstration via fløjter kommer til at gå når statsministeren går på talerstolen. Jeg håber det vil være civiliseret, og at folk ikke pludselig går i selvsving. Man ved desværre aldrig helt hvordan utilfredshed udmønter sig. Det er dog helt sikkert, at mange føler en vis frustration over den førte politik, så det er jo en chance for at gøre sin holdning klar…

God 1. maj til alle. 🙂