Dankort-sagen…

Dankort-sagen udvikler sig nærmest time for time. Det er dybt skandaløst, at vi ikke kan have tillid til hvordan vores kreditkortoplysninger bruges, og man fristes ligefrem til at anbefale folk KUN at bruge deres kort til at hæve penge, og dernæst administrere køb direkte via kontanter.

Med yderligere pres på seddelpresserne når sedlerne slides hurtigere, med skræk for, at kontantbeholdninger vil få røverier til at eskalere, og så videre…

Det er dybt uholdbart, og bare ikke i orden, at den organisation som skal varetage databehandlingen ikke har styr på sine data, og samtidig dybt beklageligt, at der skal større efterforskning til for at finde hullerne. De huller skulle være elimineret for længst, allerede da første hentydning af et muligt problem var til stede, og ikke først når der udkommer endnu en bog med hentydninger om dette.

Jeg forstår godt folk er både skuffede og sure. Det er de i deres fulde ret til at være, for gebyrerne fejler intet når vi som kunder skal betale dem, og så må vi altså kunne forvente fuld diskretion om hvordan vi alle handler.

Fortsat god dag til alle.

About the author

Kontorfunktionær, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 18-21.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.