Om at tage ansvar…

Jeg må virkelig beundre Henrik Qvortrups eksempel når det handler om at tage ansvar. Nyheden om, at han forlader TV2 viser et meget nøgternt syn på det, at en sådan nyhed som den om Se & Hør ikke skal have lov til at overskygge alt det gode TV2 gør i dækningen af det politiske liv. Det synes jeg fortjener ros.

Ingen tvivl om, at “the buck stops here” er et godt princip. Er man chefredaktør er man, pr. definition, ansvarshavende, og Henrik Qvortrup viser med denne beslutning en klar beslutsomhed når det gælder at leve op til sit ansvar.

Jeg har været skuffet over det nye Se & Hør i den forstand, at flere af deres artikler er gået FOR nær, og derfor synes jeg så også det er værd at bemærke når noget er rigtig godt.

Jeg er helt sikker på andre medier også har øjnene åbne for hans kvalifikationer, så han ender nok ikke i arbejdsløshedskøen ret længe.

God vind til ham. 🙂

About the author

Nyuddannet IT-supporter - blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 16-19, som bor sammen med deres mor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.