WordPress 3.9 snart klar…

Det er opmuntrende, at WordPress snart har version 3.9 klar. Samtidig en sjov tanke, at dengang jeg startede med at blogge var WordPress kun udkommet i en version 2.0.8. Jeg føler mig faktisk som lidt af en veteran i branchen nu hvor jeg har rundet 1100 indlæg på denne blog.

Jeg tør næsten ikke tælle det hele sammen, for jeg har jo også udgivet hundredvis af artikler på mine mange andre blogs.

Det har været supersjovt at dele alt indholdet. Faktisk også sjovt at se hvor mange der får taletid på tv om emner de har blogget om – og samtidig kan jeg godt more mig over, at jeg rent faktisk er kommet først på flere områder, uden der har været opmærksomhed fra journalister.

Dem om det. Jeg koncentrerer mig om at dele godt indhold med jer, kære læsere, og jeg håber I har det bare halvt så sjovt med at læse alt det der skrives som jeg har med at dele denne form for ‘online dagbog’ med jer.

Somme tider er det overfladiske tanker, andre gange mere seriøse. Men i hvert fald er det altid baseret på noget jeg, når det skrives, synes er vigtigt at dele med jer.

Og, afslutningsvis, ved I nok alle, at hvis I allerede tog skridtet op til WordPress 3.8.1, så er I allerede kommet op i version 3.8.2 helt automatisk. Nu får vi se om 3.9 indlæses automatisk. Et godt råd er i hvert fald, at I en af dagene i løbet af Påsken får tjekket jeres kontrolpanel for at være helt sikre på I er opdaterede når den nye version er på gaden. 🙂

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.