Gåbus – interessant projekt

Her til aften så jeg indslaget om gåbusser på TV2 Nyhederne. Det er jo helt genialt, at børn i 5.-8. klasse hjælper de mindre elever ved at følge dem til skolen via faste ruter.

Det er en god måde at styrke en social dimension hos de unge, og er samtidig en genial måde at sikre kammeratskaber på tværs af klasserne. Det er en spændende tanke, og mon ikke forsøget vil vise sig at blive en succes når først folk bliver opmærksomme på ideen?

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.