Acer begynder at irritere mig…

Acer begynder at irritere mig – derfor overskriften på denne artikel. Både min kæreste, og hendes søn (min nieces forlovede) har hver deres Acer.

Kærestens bærbare er nødt til at være tilsluttet en ekstern skærm på grund af den såkaldte black screen fejl. Det er forsøgt at flashe bios’en – mere eller mindre uden held. I hvert fald uden effekt på fejlen med den indbyggede skærm.

Niecens forlovede slukker efter 10-15 sekunder.

Og de er bestemt ikke de eneste som oplever problemet, for jeg har jo, som den nørd jeg er, været på Google for at tjekke maskinerne med type numre m.v. Mange har problemer med deres Acer bærbare… 🙁

Nu er det jo nemt at være ganske utilfreds, for jeg har gennem årene været yderst tilfreds med Lenovo (tidligere IBM), og de helt små netbooks (10,1″ Acer) var gode maskiner. I hvert fald en maskine der var ok, og mit indtryk VAR engang, at de lavede nogle ganske fornuftige maskiner, til prisen.

Dog ender jeg alligevel med at sige, at når du går i Elgiganten, og ser hvor lille prisforskellen er mellem en ordentlig bærbar og så en Apple MacBook, ja, så ender jeg faktisk med at anbefale, at man bruger de ekstra penge på at få sig et Apple produkt.

Det er i sig selv ikke så overraskende, da faste læsere nok vil vide, at jeg har en blog med navnet Henrik Blunck LOVES Apple Mac. 🙂

Men det er faktisk ret forbavsende, at andre mærker har problemer med batteritiden, men altså langt mere stabile end Acer nu viser sig at være. Og irriterende, fordi Acer næppe behøver søge ret meget på internet for at vide, at der ER problemer med deres maskiner.

Hvorfor markedsføre sig på noget bras? Vil man ikke sælge nye maskiner til tilfredse ejere næste gang de samme folk har brug for en maskine?

Det er måske fordi mange virksomheder TROR det er billigere at få nye kunder end at fastholde de gamle. Ikke desto mindre er vi i denne internet-tidsalder nået ganske langt med anbefalingssites, og et dårligt produkt vil lynhurtigt samle dårlig omtale, hvis man ikke gør noget inden for det såkaldte reputation management…

God weekend til alle bloggens læsere. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.