Engagement og udvikling…

Jeg er meget spændt på at se hvem der bliver byens nye kommunaldirektør. Alle ved jo mit hjerte brænder for byen, og dens udvikling fortjener engagement for at kunne speede udviklingen opad i Region Sjælland.

Jeg har allerede haft den store fornøjelse at kunne hjælpe min ældste niece da hun oplevede en meget ubehagelig situation med chikane fra en kollega. Jeg har slået kommentarer fra på dette indlæg, for det bliver ikke uddybet yderligere. Til gengæld må jeg sige, at det politiske system er interessant, for i den pågældende by var lederen meget konfliktsky. Det var først da FOA gik ind i sagen, at der kom fokus på medarbejdernes trivsel. En rigtig tragisk sag.

Den slags sager er aldrig sjove – heller ikke for den pågældende by, og faktisk kunne det helt undgås. Hvis alle var enige om, at komme glade på arbejde ville den slags aldrig ske. Gør ligesom Ringsted Politi gjorde med at indføre ‘øv-dage’ – den slags dage hvor man bare ikke gider. Ikke fordi man er syg, men måske bare fordi man enten har sovet skidt, eller bare trænger til en dag hvor man kan få styr på livet…

Ideerne er mange, og dagens indlæg skal ses som et håb for at alle byer må se udvikling. Lad os komme udover diskussionen om krisen, og lad os se fremad. Vi kan alle skabe vækst og udvikling. Det kræver ikke så meget. Et smil når du møder i morgen tidlig kan gå et langt stykke af vejen.

God weekend forude til alle bloggens læsere. Jeg har fornøjelsen af besøg af mine tre børn, og håber alle vil drage nytte af inspirationen. Vi læses ved mandag… 🙂