Se og Hør skuffer mig…

For et par uger siden skuffede mig voldsomt da man valgte at køre reklamen ‘Så lækker er Mary’, hvor man på forsiden tydeligvis havde valgt paparazzi-billeder af vores kronprinsesse Mary på ferie…

Lad os lige få en ting på det rene. Jeg har tidligere sagt jeg mente Se & Hør var bedre end Billed-Bladet, og ligeså med Her & Nu i forhold til Kig Ind. [Opdatering 11.3.2016: Kig Ind eksisterer ikke mere – det er nu blevet en del af Se & Hør som mini-tillæg midt i bladet…] Jeg er imidlertid ved at ændre opfattelse af Se & Hør. Jeg synes godt anstændigheden må komme ind i den redaktionelle linje hos Se & Hør i hvert fald.

Hvorfor skal der absolut være denne navlepillende holdning til at skulle ‘spionere’ på vores kongehus? Har vi helt glemt lektionerne fra dengang Diana døde i Paris efter en biljagt hvor paparazzier jagtede bilen med hende og Dodi al Fayed? Hvor er vores holdning til rigtig og forkert henne, når vi vedbliver med at støtte den slags?

Det er sladder af værste skuffe, og det giver ikke meget plads til at lære vore børn om hvad man må og hvad man ikke må, når de kan se den slags reklamer, hvor grænserne tydeligt er fuldkommen udvaskede…

Hvad tænker DU om emnet?

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.