Krisen i Ukraine

Det er bestemt ikke sjovt at være i Kiev og de andre ukrainske byer, for lige nu skal der demonstreres rå muskelkraft. Putins stolthed er såret, og han forsøger med historien at få andre russere til at deltage i hans forsøg på at genoprette stoltheden for Rusland.

Men krisen er langt mere, for egentlig kunne vi godt genoprette Ruslands indre stolthed hvis man undlod den krigsretorik som allerede lyser ud fra alle sider.

Sjovt nok sagde man engang at EU var et ‘fredens projekt’, men nu skal der leges supermagt. Værd at tænke over når krydset skal sættes ved EU-parlamentsvalget i maj i år…

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.