Menneskets ultimative stupiditet

Det er utroligt så kloge vi gerne vil være når vi betragter os selv som global gruppe, men dybest set er der ingen grænser for menneskets ultimative stupiditet. Hvad mener jeg så med det?

Når man tænker på hvor mange penge vi bruger på at udforske rummet, og senest er spekulationerne om en satellit der skal opsendes senest 2024 gået i gang. Men hvorfor spilder vi milliarder på den slags, når de SAMME penge kunne bruges på at skabe en mere stabil klode?

Hvis de samme penge blev brugt på Afrika hvor analfabetismen får folk til at søge tilflugt i religionen, så var Afrika et fantastisk vækstområde med stort potentiale. Hvis de samme penge blev brugt på at stabilisere demokratierne i østblokken, herunder – særligt aktuelt – Ukraine, så var meget løst.

Derfor grænser det til vanvid når vi gerne vil søge alle andre steder efter ‘en løsning på livets gåde’, når det er langt mere logisk at koncentrere os om vores egen planet, først.

For, let’s face it. Hvor interesserede er vi egentlig i liv derude? Hvordan reagerer vi ved de ‘almindelige’ ting der er os ukendte? Og hvordan ville vi egentlig reagere hvis nu f.eks. UFO’er eller andre ting nu var intelligent liv, der forsøgte at komme i forbindelse med os?

Ja, det værste af det hele er, at folk forholder sig tavst til begreberne sund fornuft. Vi vil så nødig stikke næsen frem, hvis vi risikerer at få én på tuden…

I dét perspektiv BØR vi kunne blive klogere.

God weekend til alle. 🙂

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.