Samtale på Glostrup Hospital tidligere i dag

Det var positivt endelig at kunne komme til samtale med en specialist på Glostrup Hospital N26 i dag. CT scanningen blev i december foretaget med kontrast, så derfor fik jeg heldigvis at vide, at det ikke er en af de alvorlige sygdomme jeg havde frygtet det kunne være.

MR scanningen skal udrede for en mulig epilepsi, der åbenbart findes i mange former. Nyt for mig, men jeg er jo heller ikke ekspert.

Det er selvfølgelig aldrig rart at smide erhvervskortet, men omvendt må jeg jo erkende, at jeg ikke har brugt det i over 7 år, så hvis det er den eneste bivirkning ved en behandlet sygdomstilstand, så er det, trods alt, til at leve med. I hvert fald er jeg spændt på udredningen, og kan nu tage det hele lidt lettere efter den første afklaring.

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.