Tillykke til Natacha med de 12 år i dag

Stort tillykke til datteren, Natacha Kristensen Blunck, som i dag fylder 12 år. Det er sandelig gået stærkt siden hun kom frem den 15. januar 2002.

Lagkage-foto

Lagkagen må du have til gode til du og dine søskende kigger forbi i den sidste weekend. Det er jo klart du skal fejres i den kommende weekend, og da din Bedste fra Venslev fylder år den 24 og to andre familiemedlemmer de næste to dage, så må det jo bare vente til I får tid…

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.