Laks i karry

Ja, du læste rigtigt. Alle kender boller i karry og kylling i karry, men hvornår har du sidst lavet laks i karry? Vores mor lavede i sin tid verdens bedste boller i selleri. Jeg har aldrig helt kunne ramme hendes version, men nyder stadig eksperimenterne i køkkenet. 🙂

Det samme gjaldt her til aften, for jeg skiftede tog på vejen hjem i Hvalsø, hvor der ligger en Netto lige ved stationen. Med den halve time mellem toget til Holbæk og det til Kalundborg, var der rig lejlighed til at få købt æbler, rugbrød, lidt badeshampoo og hvad der ellers manglede på vejen hjem.

Da jeg stod ved køledisken var der laks der kunne holde sig til i morgen til en helt speciel spotpris. 225gr til 15,-, og så opstod ideen. Lad mig fra starten sige jeg er vild med både laks og karry, så elementerne var i hvert fald i orden til at starte med.

Nu hvor risen er ved at koge færdig breder der sig den lifligste aroma af karry i lejligheden, og jeg ser frem til at nyde denne kreation til Go’ Aften Danmark der kommer på skærmen om lidt…

Hvad nyder DU at lave af ‘alternative’ retter? Kommentar-feltet bider ikke. 🙂

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.