Alene hjemme 2…

Det var her til aften et herligt gensyn med Alene Hjemme og Alene Hjemme 2. Julen bringer mange sjove traditioner på tv-skærmen. Alt lige fra Die Hard med Takagi-julefrokosten der går skævt hen over Bossen og Bumsen hvor fordommene om arv, miljø, kultur og uddannelse sættes på en prøve…

Der er mange muligheder for eftertanke. 🙂

Med tiden synes jeg, at hver sæson giver NYE muligheder for nye tanker og ideer. Til tider føles det dog som om man nærmest er den eneste, der er så filosofisk.

Altså lige indtil den 2. november. For jeg er i den lykkelige situation, at 2013 har bragt den skønneste oplevelse her i livet. Ikke alene fordi juletiden er over os, men jeg har mødt jordens dejligste kvinde. Og datoen 2. november 2013 var det første kys.

Hvor er det dog en fantastisk følelse, at vi fandt hinanden, for vi har delt mange timer i lange snakke, skrevet mange sms’er og mindst lige så mange beskeder via Facebook.

Hvad fremtiden bringer kan 2014 kun fortælle os mere om, men herfra skal i hvert fald lyde et velment og varmt ønske om en RIGTIG GLÆDELIG JUL, og et LYKKEBRINGENDE NYTÅR til alle bloggens læsere. Tak for jeres interesse hen over året. Husk at “leve livet mens du gør det“, og “Hvad du end gør, gør det fuldt og helt – ej stykkevis og delt“, som Piet Hein ville have sagt det.

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.