WordPress 3.8

Jeg siger det gerne igen: WordPress er ganske enkelt genialt. Jeg har virkelig været en meget tilfreds WordPress-bruger på alle mine selv-hostede blogs, og nu er vi sørme nået til version 3.8.

Der er sket utroligt meget siden jeg startede den første blog i 2006. 🙂

Husk at opgradere dine blogs. Der er sket en del nyt, og det er vigtigt du løbende logger ind på dit kontrolpanel, både for at godkende evt. kommentarer, men også for at tjekke at alt kører som det skal.

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.