Stort tillykke til min søster med de 38

Vores forældre nævnte ind imellem hvordan jeg – som storebror – sagde “Hun skal sendes retur!” da de spurgte hvad jeg synes om at være blevet storebror. 2½ år gammel med et klarsyn som en der var mindst dobbelt så gammel. 🙂

Heidi kom til verden i 1975, så hun fylder 38 i dag. Stort tillykke med den begivenhed.

Det er lidt sjovt at tænke tilbage, for der har været mange sjove begivenheder og en del udfordringer – herunder især kapitlet om ex-mænd. Dog må jeg sige jeg er yderst glad for hun fandt sammen med Brian, for der er kommet en vis ro over tilværelsen som falder ganske positivt nu hvor hendes første barn (datteren Mette) er fløjet fra reden, og Julie også snart er på vej…

Tiden går – og den går stærkt.

Håber du får en god dag, søster – også selvom du engang imellem kan være en pine i en vis legemsdel. 😀

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.