Ludomani – bliv ikke fanget…

Jeg troede de fleste havde set filmen Inka$$o med Iben Hjejle og Kim Bodnia. Jeg troede også de fleste havde fortalt deres børn, at der må være grænser for spil. Her til aften ser man så på nyhederne på DR at unge helt ned til den viste 17-årige får lov at spille på bl.a. Oddset. Kioskejeren spørger ikke om alder, som det siges…

Nej, ræven vogter gæs. Det var præcis de advarsler der kom da man sagde, at reklamer for enten spiritus eller spil var uønskede. Men det glattede man jo ud, for ‘frihed under ansvar’ har vi alle lært er et sundt motto.

Det er det også – for dem der kan styre det.

Jeg kan godt selv spille en kupon Lotto eller EuroJackpot når puljen er tilstrækkelig stor. Men man spiller da hverken huslejen eller hele sit rådighedsbeløb op.

Det værste er, at den nye generation der vokser op nu, skal finansiere vores pension. Dét lyder knap så godt. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 19-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.