Ludomani – bliv ikke fanget…

Jeg troede de fleste havde set filmen Inka$$o med Iben Hjejle og Kim Bodnia. Jeg troede også de fleste havde fortalt deres børn, at der må være grænser for spil. Her til aften ser man så på nyhederne på DR at unge helt ned til den viste 17-årige får lov at spille på bl.a. Oddset. Kioskejeren spørger ikke om alder, som det siges…

Nej, ræven vogter gæs. Det var præcis de advarsler der kom da man sagde, at reklamer for enten spiritus eller spil var uønskede. Men det glattede man jo ud, for ‘frihed under ansvar’ har vi alle lært er et sundt motto.

Det er det også – for dem der kan styre det.

Jeg kan godt selv spille en kupon Lotto eller EuroJackpot når puljen er tilstrækkelig stor. Men man spiller da hverken huslejen eller hele sit rådighedsbeløb op.

Det værste er, at den nye generation der vokser op nu, skal finansiere vores pension. Dét lyder knap så godt. 🙂