Uge 43 – Knæk Cancer ugen på TV2

Faste læsere vil måske huske hvad jeg skrev sidste år da vi havde Knæk Cancer ugen på TV2. For de glemsomme kommer lige et link: http://www.blunck.dk/blog/2012/10/26/knaek-cancer-ugen-snart-ovre/.

Det er et nobelt mål. Alle der har mistet familie eller venner forstår kampen. Det er en forbistret sygdom med et alt for ofte sørgeligt resultat. Vi har brug for flere forskere på området, og der ER virkelig brug for penge til området.

Sidste år var det særligt svært fordi faste læsere vil huske, at vores mor kæmpede mod sygdommen. Der var følelser forbundet med dette – svære følelser og ubehagelige tanker.

Nu er der minder.

Minder om at det er de gode der bukker under mens andre, som – for at sige det mildt – opfører sig alt for dårligt til at være del af civilisationen, går fri. Det er ingen grundregel – men det er sørme dårlig karma, at det er ‘the bad guys’ som præmieres med lange liv, mens andre bukker under.

Det mest frustrerende i alt dette er, at vi hører sundhedseksperter tale om hvad der er ‘godt’ og hvad der er ‘skidt’ – altsammen til ingen verdens nytte når tilfældighederne rammer.

Tilfældigheder er et af livets vilkår.

Held og lykke til dem der forsker på området. I gør en verden til forskel, og I fortjener al den støtte vi der har mistet kan give jer – også selvom det er en uge som får én til at tænke – og mindes…