Når nogle VIL misforstå…

Jeg burde for længst have lært lektien en god ven lærte mig for år tilbage. Diskussionslystne folk der VIL misforstå er spild af tid at forsøge at korrigere. Altså: nogle mennesker VIL fordreje alt der siges tl deres fordel – uanset hvor meget det kræver. Diskussionen KAN ikke vindes.

Diskussioner skulle gerne være mellem personer som LYTTER til hinanden, og forsøger at FORSTÅ hinanden. 🙂

Jeg erkender det er en svaghed at jeg lader mig lokke til den slags diskussioner hvor jeg starter med dårlige odds for at kunne forandre tingene. Men jeg tror efterhånden jeg er ved at erkende visdommen i de ord jeg hørte for snart 8 år siden første gang. I hvert fald er jeg nu parat til at vælge mine kampe med omhu, og det betyder så også at jeg f.eks. afstår fra nogle debatter, heriblandt på Facebook. Kampene er ganske enkelt ikke værd at tage, for der skabes kun dårlig karma, og i sidste ende er der efterhånden kun én som deltager i resten, nemlig den negative person og de personer som vælger at være lige så negative.

Så denne uges sidste artikel, før ønsket om en god weekend til alle, er ganske enkelt at sige, at det er sandt vi alle bliver klogere med alderen. Miraklernes tid er IKKE forbi. 🙂

God weekend. 🙂