Stor ros til min nevø, Lasse

Jeg må sige jeg er ret stolt af hvor hurtigt min nevø, Lasse, har taget webmediet til sig. Du kan allerede nu se hvad han er i gang med her på Shiller Gaming. Farvevalg, visuelle effekter i den bagvedliggende illustration mens der scrolles ned over siden m.v.

Absolut spændende håndværk, og hvis du interesserer dig for webmediet synes jeg da lige du skulle besøge hans side. 🙂

Jeg er ret stolt over allerede at kunne prale af ham da jeg her til aften talte med en tidligere kollega, som selv er Apple-fan. For jeg har jo hørt på vandrørene, at han allerede har leget lidt med MacOS på en ThinkPad – og dét projekt bliver drønhamrende spændende også at høre med om.

Men altså, husk lige at besøge min nevøs side, og læg gerne en kommentar hvis du får lyst. Han er mindst lige så glad for kommentarer som jeg er.

Fortsat god uge til alle. 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.