Forbud mod kernevåbenforsøg

I dag er det præcis 50 år siden Rusland, USA og England indgik en aftale om forbud mod kernevåbenforsøg i Moskva. Meget har ændret sig siden da. Franske prøvesprængninger midt i atoler, koreanerne der også foretager disse sprængninger m.v.

For slet ikke at tale om, at verdens magtbalance har forrykket sig voldsomt. Tidligere var kommunismen det store uhyre, og i dag er der terrorister der truer hele den verdensorden vi står med.

Vi må erkende, at alle våben der er blevet opfundet er blevet brugt før eller siden. En sørgelig udvikling hvor egoet medfører at mennesket er det eneste levende væsen som bare ikke KAN, og tydeligvis heller ikke VIL leve i fælles harmoni med sine medmennesker.

Én ting er sikkert: vi kan kun forandre os selv. Derved kan vi VÆLGE at bidrage positivt til vore omgivelser. Husk det i dagens løb ved at hjælpe mindst én af dine medmennesker, og vær med til på den måde at ændre bare en smule på status quo… 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.