Så er halvdelen af året gået…

Vi må erkende det. Halvdelen af året 2013 er brugt. Faste læsere af denne og andre blogs vil vide jeg er tilhænger af at gøre status mere end én gang om året.

På det personlige plan har det været et dramatisk år. Moren gik bort for nu fire måneder siden. En omstillingsproces for min far, og naturligvis hele familien. Mange spørgsmål fra børnene. En konfirmation da nevøen Lasse for nylig blev konfirmeret – og familien blev overraskede da det endte med en taxa fra Kalundborg til Stenlille. 🙂

På det jobmæssige plan nye udfordringer i et superspændende job i samme virksomhed, bare fra en anden lokation, hovedkvarteret i Telegade i Høje Taastrup.

På det hobbymæssige plan er lysten til at blogge beyndt at vende tilbage. Show Must Go On, som Queen sang.

Hvordan så dit første halvår af 2013 ud? Kommentarfeltet bider ikke. 🙂

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.