Spam robotter er ikke de klogeste…

Jeg har bemærket en underlig tendens, som Akismet, naturligvis holder styr på for mig helt automatisk og gratis. De seneste tre måneder er der kommet MEGET MERE SPAM. Men spam robotter er tydeligvis ikke de klogeste… For hvis de undgik Akismet som widget på siderne ville de nok spilde mindre tid. 🙂

Jeg kan stadig huske da jeg for et par år siden begik den begynder-fejl, at starte en blog op UDEN at aktivere Akismet. Indbakken blev nærmest oversvømmet af værdiløse kinesiske tegn, engelsksprogede kommentarer på et dansk website m.v. Nok findes der Google Translate, men der er næppe ret mange der surfer nettet for at sidde og oversætte hver side. Medmindre de ikke har noget liv, vel? 😀

I den kommende weekend skal der hygges med min ældste nevø, der for nylig startede sin Shiler Gaming blog her på domænet. Han skal lære lidt om WordPress, og det bliver rigtig fedt at dyrke lidt nørderi med en gut som er naturligt nysgerrig over for det nye medie, hvor han kan dele sine talrige YouTube-videoer med det publikum der deler passionen for de spil han nu engang hygger sig med.

Minder mig jo til en vis grad om dengang jeg selv begyndte i blogningens univers. Det bliver sjovt at følge, og linket er http://www.blunck.dk/sxg/ hvis du også gerne vil følge med i udviklingen.

Comments are closed.