Stort tillykke til Christopher

Christopher fylder i dag 8. En stor dag, for nu er der kun et årti til han kan tage kørekort. Han bliver altså hurtigt en stor dreng. Han har for længst overhalet sin storebror rent højdemæssigt, og den lille fyr er begyndt at danne sig sine egne meninger.

Her til formiddag var der brunch i Ruds Vedby, og det var rigtig hyggeligt. Hans morfar var til stede, og senere kom hans moster Bettina sammen Christophers kusine Josefine også forbi. 🙂

Jeg måtte drage hjemad ved 2-tiden da jeg skulle have min sidste natweekend før jeg tiltræder det nye job, men det var i hvert fald hyggeligt at gense alle tre dejlige unger, og jeg ønsker fortsat god dag til Christopher på den store dag.

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.