Dejlig 40 års fødselsdag

I søndags rundede jeg de 40. Ungerne var forbi i denne weekend, og det var smadder-hyggeligt. Lige fra morgenmaden, de spændende gaver, den hyggelige mad hvor en af livretterne (hakkedrenge med kartoffelmos og en god krydderbernaise) var en super kombination. De havde selvfølgelig lyttet til deres uvorne fætter, Lasse, der gennem lang tid har markedsført mottoet “fyrre, fed og færdig”…

Tager nok revanche når den lovede middag afholdes i maj måned. Nu skal søsteren lige ovenpå sine fjernede mandler, og så tager vi den derfra. 🙂

Men her et par dage efter står det jo klart, at man føler sig jo ikke specielt meget anderledes bare fordi et skarpt hjørne er rundet. Omvendt er det jo spændende at tage imod nye udfordringer, og dem kommer der snart flere af når jeg skifter job 1. maj. Jeg er i hvert fald meget spændt på at kunne komme til at bruge flere af mine kompetencer på en langt mere udfordrende måde end hidtil. Efter lidt over 5 år i samme job er det tid til luftforandring.

Hvordan har du mødt dine runde dage? Skriv gerne en kommentar. Vil faktisk gerne i dialog med de mange der læser denne blog.

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.