Forårssolen kæmper…

Det er sørme dejligt at have nattevagter – især fordi jeg om morgenen ser solen stå op. Den står, indrømmet, lavt på himmelen endnu, men det synes som om foråret endelig ER på vej. Jeg tror vi er mange, der glæder os ved dette, for vinteren 2012/13 har været kold og varet længe. Stadig nattefrost, men håbet er på vej. Julen varer lige til Påske lyder det, som bekendt, i en af julesangene – og i denne vinter har det været sandt, for kulden havde bidt sig godt fast i år…

Mågerne må have frosset en del, for de var allerede kommet tilbage til Danmark her for et par uger siden. Man troede næsten GPSen var gået i stykker hos dem. 🙂

Det vi kan håbe er da at myg og hvepse har fået et ordentligt gok i nødden, for vinterhiet skal godt nok være godt isoleret for at modstå den frost som landmændene nu også er begyndt at brokke sig over fordi de ikke kan komme i den bundfrosne jord.

Men glæden ved foråret har vi andre da fået. Vi tænker jo ikke så meget på jordbundsforhold, men tænker mere over hvor dejligt at lyset er begyndt at vise sig.

Godt forår til alle. 🙂

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.