Vilde piger

Programmet Vilde piger på TV2 var faktisk yderst interessant, for at sige det mildt. Unge piger fanget i en voldsspiral hvor de gejler hinanden op med tidligere voldshandlinger, og hvor ordet for længst er erstattet med de bare næver, spark og lemlæstninger…

Det var den hårde side. Den bløde er også erkendelsen af dårlig samvittighed, og at disse piger gerne vil BRYDE dette mønster. De folk der hjælper dem gør en rigtig stor indsats, og jeg håber da helt bestemt, at min egen datter, Natacha, har fået så meget fornuft med i bagagen, at hun aldrig falder for den slags adfærd. De alvorlige situationer skildret i programmet med politi, straffeattester m.v. er bestemt ingen spøg. Alvoren går hurtigt op for disse piger når de konfronteres med deres handlinger, og finder ud af at f.eks. seje Falal slet ikke er så sej endda. Historierne om Hilal, Sasja m.fl. er allesammen tankevækkende…

Skulle næsten have optaget programmet, for det er en god introduktion til en snak om det gruppepres som i mange tilfælde har startet denne spiral.

Så du også programmet? Hvad var dine tanker mens du så det?

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.