Artikel nummer 1000 siden august 2006

Hvis nogen havde fortalt mig jeg en dag ville runde artikel nummer 1000 – ET TUSIND – her på bloggen da jeg opsatte min første blog her på domænet ville jeg have grinet. Hvis nogen samtidig havde påstået jeg ville have mange blogs, og det fuldkommen ville ‘overtage’ mine tidligere webdesign-tanker med temasider ville jeg have grinet endnu højere. I dag har jeg 18 blogs på dansk og 11 på engelsk.

Jeg griner ikke mere af påstanden om at det er spændende at skrive blogs. Tværtimod for det er jo en mulighed for at dele sine tanker med jer, kære læsere, om mange forskellige emner. 🙂

Bloggen som format kan vel på en måde sammenlignes med dengang folk skrev dagbøger. Det er jo ganske direkte nutidsbilleder af noget der sker lige NU eller er os på sinde lige nu. Formen er direkte, og faste læsere vil efterhånden lære forfatteren bedre at kende, fordi de tidligere har læst om både positive og mindre positive begivenheder i ens liv.

Bloggen er ikke altid køn at forholde sig til, for engang imellem afsløres ens fejlvurderinger. Det skete f.eks. på min politiske blog.

På traditionelle hjemmesider redigerer vi når ting ændrer sig, når vi flytter adresse m.v. Men på bloggen er der jo ingen grund til at redigere, for samtidsbilledet VAR jo sandt da teksten blev skrevet. Hvis vi først begyndte at ændre ville det være et magert forsøg på at ændre historien…

Hvad er DINE tanker om blogs?

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.