Aprilsnar

I dag kan du ikke stole på noget som helst af det der præsenteres i nyhederne. Jeg har også tidligere år kommenteret dette fænomen med aprilsnar. Nogle redaktioner er faktisk temmeligt kreative med hvad de kommer med på denne dag, så pas rigtig godt på du ikke falder for en aprilsnar i dag.

Jeg vil derfor ikke skrive for meget, for jeg kunne også blive beskyldt for at forsøge at prakke nogen en aprilsnar på. 🙂

Nyd dagen – og husk at nærlæse argumentationen. Hvis noget lyder for godt til at være sandt, så er det sandsynligvis ikke sandt…

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.