Stort tillykke med de 33 til Rasmus Seebach

Stort tillykke med de 33 til Rasmus Seebach
Stort tillykke med de 33 til Rasmus Seebach

Min datter ville kvæle mig hvis ikke jeg i dag ønskede tillykke med de 33 til Rasmus Seebach. 🙂

I min generation husker vi jo bedst hans far, Tommy Seebach, der døde for knap 10 år siden, den 31. marts 2003. Han var en legende inden for Grand Prix musik og lavede mange hits i sin tidsalder.

Ingen tvivl om Rasmus også er dygtig. Men det minder jo blot én selv om, at man ikke er 17 længere når nye generationer får nye idoler. 🙂

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.