Peer Michael Madsen – PD Transport – i gang igen…

Peer Michael Madsen, tidligere omtalt ifm artiklen “BJ-Flyt.dk ikke identisk med bjflyt.dk er åbenbart i gang igen. Denne gang med navnet PD Transport. Jeg blev opmærksom på han stadig snyder med flytninger da en kvinde rettede henvendelse via Facebook for at høre mere om denne Peer…

Det er utroligt han vil være den slags bekendt. Aflyste flytninger er tydeligvis hans mærkevare, og alligevel undrer man sig, for han burde vel efterhånden have lært at bruge en kalender pr. vogn så han undgår den negative omtale. Hvordan han nogensinde opnåede 6.1 ud af 10 med den negative anmeldelse på TrustPilot er mig en gåde. Men det er tydeligvis nemmere at ændre navn og fortsætte balladen end lære af sine fejl, og forbedre sin kundeservice.

Mit bedste råd til enhver der søger et tilbud på en flytning er, at være opmærksom på priser på flytninger. I mange tilfælde kan det LANGT BEDRE betale sig at købe de nødvendige flyttekasser – Silvan har typisk 10 stk. for en hundredlap. Du kan altid sælge dine brugte flyttekasser via Den Blå Avis. Dernæst vælges et ANSTÆNDIGT flyttefirma, og da Operation X fra TV2 tidligere har haft fokus på sorte penge i flyttebranchen var Peers butik måske også værd at kigge på…

Men når DU skal flytte, så tjek de firmaer der kommer med tilbud. Det hjælper ikke noget at give folk som Peer Madsen medvind ved at bruge tid på ham. Det kan godt være der ER flytninger der lykkes, men der er for mange klager, for mange aflysninger og for mange problemer. En tryg flytning er en flytning hvor ALLE aftaler overholdes. Hvor et ord ER et ord.

Derfor: er forskellen mellem to firmaer nogle få hundrede kroner, så lyt til det gode råd: det koster MANGE tusinde kroner at tage fejl og skulle bestille en haste-flytning.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.