Stort tillykke til Jesper Skibby – 49 i dag

Den tidligere cykelrytter, Jesper Skibby, fylder 49 i dag.

Sjovt nok er det i dag 50 år siden at det verdenskendte – og såkaldt flugtsikre – fængsel Alcatraz blev lukket. Rygterne var jo at tre navngivne fanger var sluppet væk derfra, men man fandt aldrig dokumentation for hvorvidt de nåede tilbage til fastlandet eller druknede undervejs i det strømfyldte vand.

God weekend til alle. 🙂

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.