Michelin mig hist – Michelin mig her…

Der skal naturligvis lyde en stor ros til de restauranter der kom med på kortet i årets Michelin guide. En stor indsats for maden har båret frugt, og det er velfortjent at der gives ros for det.

Men, når det er sagt, så er der også en forbandet irriterende tendens der følger i kølvandet på madsnobberiet. Bubber var lidt inde på det da han skulle præsentere en ret som skulle på menukortet. Hans hjemmelavede biksemad blev kaldt ‘uspiselig’ af kokken længe inden han havde smagt på det…

Jeg hører til den kategori af danskere som gerne anretter pænt, synes jeg selv. Men jeg er ingen snob. En laksemad anrettes, og så kan folk selv afgøre om de vil have dilddressing og asparges. Jeg laver ikke kunstværker, men jeg mener selv at have hørt jeg godt kender forskel på krydderiene.

Det kan gourmetkokke ikke lide at høre. De kan så godt lide kompositionen af tallerkenen, og man aner nærmest at gæsten IKKE er i centrum. Det handler mere om at pleje sit mad-ego, og så gives der fuld gas for fire pomfritter lagt i en opretstående firkant med to stk. i bund – naturligvis sirligt paralelle, og to ovenpå¨vendt modsat med samme paralelle egenskab….

Undskyld mit sprog, men jeg synes det er noget fis. 🙂

God weekend til alle. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.