Fodboldstjernen Bendtner

Der er kommet endnu flere ridser i lakken på fodboldstjernen Nicklas Bendtner. En køretur mod kørselsretningen i spirituspåvirket tilstand har nu udløst en bøde på 842.000 og tre års frakendelse af kørekortet kunne vi høre på Go’ Aften Danmark her til aften.

Det værste vi kunne høre var, at det kun var her i landet kørekortet er frakendt. Det kan man godt undre sig en smule over, for vi er jo medlemmer af EU. Netop spirituskørsel burde medføre, at de tre års frakendelse fik globale konsekvenser. “Med Lov skal Land bygges” står der forrest på Byretten i København, og ALLE bør være lige for loven.

Den slags adfærd påvirker trafiksikkerheden, og min tolerance er nul over for den slags. Jeg er tidligere taxachauffør, som faste læsere nok vil huske, og det er bestemt ikke morsomt at køre på en strækning hvor berusede mennesker færdes. For spiritus påvirker jo ens sanser, og derfor er spritbilister ikke pålidelige.

DBU traf en meget moden beslutning ved at give Bendtner ½ års karantæne. Han er slet ikke værdig til at være på landsholdet når han kan handle så uværdigt.

Let’s face it. Der er jo ingen økonomi i dette. Han kunne sagtens have taget en taxa hjem – eller videre i byen, hvis det var det han ville. Der er ingen undskyldninger for at fortsætte drengerøvs-rollen. Nicklas Bendtner er far til et barn sammen med Caroline Fleming, og alene dét burde jo modne en person. Hvordan skal han nogensinde indgyde respekt for loven når han selv vælger at blæse så åbenbart på den?

Spørgsmålene er mange, og primadonnanykkerne kan han godt glemme alt om. Det var meget dumt, og nu må forventningen være, at han begynder at opføre sig som om han endelig forstår budskabet. Det er på høje tid…