Micro$oft slaveriet

Jeg er, for at sige det mildt, meget sur over Microsoft på alle måder lever op til nørdernes kælenavn Micro$oft. Jeg bruger en BETALT, LOVLIG og FULD version af Windows 7, den såkaldte ULTIMATE EDITION. Nu tvinges folk som mig, der IKKE gider opgradere til Windows 8 til at bruge de få gadgets der følger med styresystemet, for nu er Microsoft såmænd ikke længere “vært for gadgets”…

Nu er Microsoft ikke længere vært for Gadgets til Windows 7 i deres iver efter at få folk til at opgradere til Windows 8.
Nu er Microsoft ikke længere vært for Gadgets til Windows 7 i deres iver efter at få folk til at opgradere til Windows 8.

Nu vil Microsoft hellere have, at vi opgraderer til Windows 8 for at hente apps i stedet!

Alt det Microsoft havde implementeret i Windows 7 var svar på den kritik som bl.a. Linux-brugere havde imod styresystemet. De var næsten på vej til at blive et effektivt selskab der havde brugerne i centrum. De har sågar fået ros af mig, og det VAR velfortjent.

Men det grimme spøgelse – nemlig griskheden og grådigheden – lurer stadig i baggrunden. Den måde man håndterer sine kunder på stinker.

Ja, jeg skrev at deres kundeservice stinker!

Hvis du eller jeg leverede samme håndtering af vores kunder gik vi bankerot i morgen.

Det bagudkompatible i et styresystem skal sikre, at maskiner der er bygget til Windows 7 også kan bruges i Windows 8. Partnerskaber som f.eks. Lenovo jeg bruger skulle sikre, at ens investering var fremtidssikret. Men partnerskaber betyder intet for et firma som Microsoft. “Upgrade or loose” synes at være mottoet…

Jeg kan garantere, at den dag supporten for Windows 7 udløber, så kommer der Mandriva Linux eller en anden Linux-distribution på maskinen.

Jeg nægter at bøje mig for Micro$oft-slaveriet. Jeg har for længst udskiftet Microsoft Office med OpenOffice da denne pakke kan det samme og er gratis. Jeg skal ikke være afhængig af Microsofts velvilje til at lytte til sine brugere, og jeg er parat til ændringen når som helst. 🙂

Så Microsoft, lær af fortiden og giv os gadgets tilbage for dem af os der ikke vil opgradere til Windows 8…

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.